El síndic de Greuges considera injustificat l'enderrocament del local de les sardanes


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges ha donat la raó als veïns de la Floresta que van considerar improcedent l'enderroc del local de les sardanes per part de l'ajuntament. Segons el Síndic, l'actuació del consistori no és il·legal però tampoc està justificada.

Quan es compleixen 15 mesos de l'enderrocament del local de les sardanes de La Floresta, els veïns del districte han aconseguit que algú els doni la raó. Recordem que aquest local, ubicat a la Plaça de l'estació, era utilitzat per diverses associacions i entitats com a magatzem.

El president de l'Associació de Veïns de la Floresta, Oriol Ribera, ha dit que l'Ajuntament va justificar aquesta actuació al·legant que el local estava ocupat per un grup de joves. Cosa que ha desmentit Ribera, dient que els joves tenien permís per entrar al local i, només, per agafar material. Ribera ha comentat altres motius que ha adduït l'Ajuntament:

Oriol Ribera

Un dels arguments de l'Ajuntament per enderrocar el local va ser la ruïna econòmica


El president de l'Associació de Veïns de La Floresta s'ha mostrat satisfet per la resposta del Síndic, que ha qualificat d'inapropiada l'ordre d'enderrocament, tot i que no la considera il·legal. Ribera ha dit que després de l'avaluació del Síndic, la visió que tenen els veïns de l'equip de govern no ha millorat:

Oriol Ribera

Els veïns tenen un resentiment amb l'equip de goevrn per haver enderrocat el local de les sardanes


Actualment, l'Associació de Veïns de La Floresta està estudiant la possibilitat de demanar explicacions a l'Ajuntament en el proper consell de districte del dia 16.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.