La Federació de Comerciants fa un primer balanç positiu de les rebaixes d'estiu


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat ha fet una primera valoració positiva de la campanya de rebaixes d'estiu a la nostra ciutat. Tot i que de moment no tenen xifres oficials, des de l'entitat consideren que la tendència ha continuat en la mateixa línia que l'any passat.

La campanya de rebaixes d'aquest estiu ha estat pels comerciants de la nostra ciutat, a priori, satisfactòria, tot i que encara no han fet un balanç oficial. Segons Beatriz Martínez, membre de la junta de la Federació de Comerciants de Sant Cugat i presidenta de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, la tendència ha continuat igual que l'any passat.

Martínez ha explicat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que aquesta tendència s'ha donat gràcies a l'augment de població que està vivint la ciutat i que fa que Sant Cugat no es quedi buida al mes d'agost.

Beatriz Martínez

Creiem que en general, no sabem si millor que l'any passat, la tendència ha continuat. Sant Cugat aquest agost no ha quedat buit.


Tot i això, Martínez ha explicat que ara els botiguers de la ciutat esperen tres setmanes de davallada en les vendes per l'efecte de la tornada de les vacances i l'inici del curs escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.