Àngels Solé i el Centre de Cultura Popular Tradicional reben un premi del Centro Castellano Manchego


  • Comparteix:

Les activitats de l'entitat s'allargaran durant tota la setmana vinent

Les activitats de l'entitat s'allargaran durant tota la setmana vinent

El Centro Castellano Manchego ha lliurat aquest dissabte els premis que cada any atorga en el marc de les jornades culturals. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha estat una de les premiades, juntament amb el Centre de Cultura Popular Tradicional de la Generalitat. Les activitats de l'entitat manxega s'allargaran durant tota la setmana.

El Centro Castellano Manchego ha donat el tret de sortida a una nova edició de les jornades culturals, amb el tradicional en honor als mitjans de comunicació i a les autoritats municipals. El president de l'entitat, Juan Carrasco, avançava així al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora algunes de les activitats programades.

Juan Carrasco

Lliurarem els premis Manxeg de l'Any, la Dulcinea i el Sancho. També farem moltes activitats com un concert.


Enguany, els premiats han estat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha rebut el premi Dulcinea, i el Centre de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat, amb el premi Quixot Constitucional. A més també s'han distingit dos membres històrics de l'entitat, Antonio Gallego, actiu component de la Junta, i Guillermo Oteros, com a reconeixement a la seva constant participació en les activitats del Centro.

Coincidint amb l'inici de les celebracions, Juan Carrasco ha recordat que l'entitat continua demanant a l'Ajuntament col·laboració per poder ampliar el seu local social, situat al carrer Vallès, tot i que de moment les converses no han donat resultats.

Juan Carrasco

Ho tenim malament. No tenim l'espai que fa temps reivindiquem. Volem que l'Ajuntament ens llogui un espai més gran, li he demanat moltes vegades a l'alcalde i de moment, res.


Les activitats s'allargaran durant la primera setmana de setembre, amb iniciatives per a totes les edats i gustos que pretenen obrir l'entitat al conjunt de la ciutadania santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.