Els comerciants de Sant Cugat tornaran a treure els seus productes al carrer el 8 d'octubre amb la campanya 'Fora estocs'


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Comerciants dóna continuïtat així a aquesta iniciativa engegada l'any passat per Sant Cugat Comerç

La Federació d'Associacions de Comerciants dóna continuïtat així a aquesta iniciativa engegada l'any passat per Sant Cugat Comerç

La campanya 'Fora estocs' tornarà el proper 8 d'octubre als carrers de la ciutat per eliminar els productes de temporades passades amb ofertes especials. La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat organitzarà per primera vegada des de que es va constituir aquesta iniciativa, que ja va tenir una bona resposta per part dels santcugatencs en la seva primera edició, l'any passat.

Un any més les botigues de la ciutat treuen al carrer els seus productes de temporades passades per oferir les millors ofertes. El proper dissabte 8 d'octubre s'engega la campanya 'Fora estocs', una iniciativa sorgida de la voluntat d'ampliar la 'botiga al carrer' més enllà de la Festa Major i que la membre de la Junta de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Beatriz Martínez, qualifica de benefici tant pels comerços de la ciutat com pels consumidors.

Beatriz Martínez

El vuit d'octubre és un bon moment, ja que el clima acompanya. La proposta és treure els estocs dels comerços al carrer i fer ofertes pels clients.


Aquest és el primer any que la campanya està organitzada per la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, que es va constituir el passat novembre. La Junta de la Federació també ha mostrat la seva intenció de consolidar aquesta iniciativa dependent de la valoració de la campanya d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.