L'Ajuntament inverteix més de mig milió d'euros per adequar les escoles públiques abans del nou curs


  • Comparteix:

La Generalitat assumeix enguany obres que abans realitzaven els ajuntaments

La Generalitat assumeix enguany obres que abans realitzaven els ajuntaments

L'Ajuntament ha invertit més de mig milió d'euros per adequar tots els centres escolars públics abans de l'inici del curs. Aquest any però, la inversió s'ha reduït més de 200.000 euros respecte l'any passat gràcies al conveni signat entre la Generalitat i els municipis i que obliga el govern català a assumir obres que abans realitzaven els consistoris.

L'Ajuntament ha invertit 533.465 euros aquest estiu per adequar i millorar tots els centres d'educació públics de la ciutat abans de l'inici del curs. La inversió ha minvat però 205.800 euros respecte l'any anterior, ja que un conveni signat entre el govern català i els consistoris ha obligat la Generalitat a assumir més obres que abans.

En una visita a diverses escoles públiques del municipi, l'alcalde Lluís Recoder ha explicat en què han consistit la majoria de millores que s'han dut a terme a les escoles.

Lluís Recoder

Deixant de banda els centres que s'estan ampliant, el curs començarà amb normalitat.


L'alcalde ha assegurat també que, deixant de banda els centres que s'estan ampliant, el curs començarà amb normalitat a les escoles públiques de la nostra ciutat.

Lluís Recoder

En les escoles més antigues, les obres han consistit, bàsicament, a substituir finestres i portes.


De les obres que ha fet l'Ajuntament, vuit superen el cost de 20.000 euros. Entre aquestes remodelacions, destaca la instal·lació d'un sostre fonoreductor al menjador del CEIP Pi d'en Xandri per reduir el soroll que l'alumnat genera a l'hora de dinar. La millora que ha costat més diners, un total de 115.032 euros, és la substitució de les finestres i les persianes al CEIP La Floresta.

Per àrees municipals, Serveis Urbans ha invertit, aquest estiu, 244.561 euros a les escoles públiques, mentre que Territori i Medi Ambient hi han dedicat 163.500 i 125.404 euros, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.