El CMSC i els Castellers continuen negociant per trobar un espai d'assaig per als camises verdes

L'objeciu és cedir una sala de la nova seu del CMSC a la colla castellera, si acorden el preu del lloguer i els horaria

Societat

Publicat el 7/set/05 per Josep Gimeno

El Club Muntanyenc i Castellers de Sant Cugat tornaran a negociar, en una comissió mixta, la possibilitat que la colla utilitzi la nova seu de l'entitat per assajar. Les diferències econòmiques i la incompatibilitat d'horaris són les dues dificultats per arribar a un acord.

Les dues entitats reprendran, aquest mes, les negociacions per signar un conveni de col·laboració. La colla castellera i el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) establiran una comissió mixta per intentar arribar a un acord que permeti els camises verdes assajar a la nova seu.

El president del Club Muntanyenc, Narcís Castanyer, assegura que existeix la voluntat d'arribar a un acord entre les dues entitats.

Narcís Castanyer

Existeix la voluntat de les dues entitats d'arribar a un acord de col·laboració

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Si les negociacions arriben a bon port, el conveni entraria en vigor a partir de l'any vinent, coincidint amb l'inici de la temporada castellera.

El màxim responsable del CMSC explica que les diferències econòmiques i la incompatibilitat d'horaris dificulten la signatura d'un acord.

Narcís Castanyer

Una dificultat per arribar a un acord és econòmica. L'altra sorgeix a l'hora de fer compatibles els horaris.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les negociacions entre les dues entitats es reprendran un cop finalitzin els actes d'inauguració de la nova seu del Club Muntanyenc Sant Cugat.