La Festa Major de Valldoreix s'enceta aquest dissabte amb un cap de setmana protagonitzat pels esports


  • Comparteix:

Aquest any, el progarma de Festa Major inclou també l'acte de celebració de l'Onze de Setembre

Aquest any, el progarma de Festa Major inclou també l'acte de celebració de l'Onze de Setembre

Les activitats esportives seran les principals protagonistes del primer cap de setmana de la Festa Major de Valldoreix, que comença aquest dissabte i s'allargarà fins el proper dia 18. En total, seran prop de 70 activitats pensades per a tots els gustos, i on destaquen les actuacions de Kiko Veneno, Lluís Llach o Dept i l'espectacle familiar 'La comèdia dels errors'. No hi faltaran la segona edició de la festa de l'esport o la botiga al carrer, entre d'altres.

Un concurs de dibuix i pintura per a nens, un biatló o la segona edició de la Festa de l'esport, entre d'altres activitats, donaran demà el tret de sortida a la Festa Major de Valldoreix que, s'allargarà fins el proper diumenge, 18 de setembre.

Com ja és habitual, la celebració comptarà amb tot tipus d'activitats, on no hi faltaran els actes més tradicionals, les activitats lúdiques o les propostes culturals. Aquest any, a més, una de les novetats més importants és la celebració a Valldoreix de la Diada Nacional de Catalunya. Així ho ha explicat la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu.

Montserrat Turu

La festa té una durada de 6 dies. Els 2 primers se centren en les propostes lúdico-esportives i la resta de dies es faran les activitats més culturals. Enguany celebrarem l'11 de setembre i per tan ho incorporem dins les tradicions del poble.


Per segon any consecutiu, a més, se celebrarà la Festa de l'Esport, que l'any passat va tenir molt d'èxit. Enguany però, la festa tindrà un altre caire i estarà dedicada sobretot als més menuts, que podran gaudir d'inflables i de partits de mini-tennis, d'hanbol o de bàsquet entre d'altres. Escoltem Mercedes Rojo, vocal d'Esports de l'EMD.

Mercedes Rojo

Aquest any serà una mica diferent perquè la festa de l'esport anirà destinada sobretot a nens més petits. Posarem inflables on es podran practicar diferents activitats.


A la programació d'enguany també hi tindrà cabuda la segona edició de la botiga al carrer, que es va iniciar l'any passat amb força èxit, i on s'espera poder arribar als 50 expositors.

D'altra banda, i pel que fa als actes culturals, destaca com a novetat una visita guiada al Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat, ubicat a Valldoreix, i que servirà per veure de prop com es restauren les obres d'art. Per gaudir d'aquesta activitat els participants hauran de fer una inscripció prèvia al Casal de Cultura.

Els plats forts de la programació seran però, els concerts, que enguany aniran a càrrec de Kiko Veneno i Dept, per als més joves, i de Lluís Llach i Feliu Ventura, que s'encarregaran de tancar la festa grossa de Valldoreix. Recordem que l'aforament per aquesta actuació és limitat i que les entrades es poden recollir de manera gratuïta al Casal de Cultura de Valldoreix abans del dimarts, 13 de setembre, de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.