El CEIP Joan Maragall començarà les classes dilluns, tot i els problemes provocats per un aiguat


  • Comparteix:

Aquest cap de setmana s'acabaran d'acondicionar les instal·lacions

Aquest cap de setmana s'acabaran d'acondicionar les instal·lacions

El CEIP Joan Maragall començarà també les classes dilluns amb tota normalitat, malgrat els problemes sorgits durant les darreres setmanes arran de l'aiguat que ha afectat les instal·lacions coincidint amb les obres de remodelació del sostre. Al llarg d'aquest cap de setmana, està previst que s'acabin de netejar i acondicionar les instal·lacions, després de les destrosses provocades per l'aigua.

L'escola pública Joan Maragall podrà començar el nou curs el proper dilluns amb normalitat. La previsió és que les obres que s'han dut a terme aquest estiu per renovar del sostre de l'edifici antic del centre ja hagin finalitzat per aquesta data.

Tot i això, els responsables del centre s'han trobat aquests dies amb un problema afegit, ja que les lones protectores instal·lades al sostre no han impedit que durant les pluges dels darrers dies entrés aigua a l'edifici, causant algunes destrosses i fent malbé part del fals sostre de les aules del pis superior. De totes maneres, el director de l'escola, Josep Perea, assegura que, a hores d'ara, ja està tot solucionat.

Josep Perea

A mitjans de les obres, una nit tot i que estava cobert el sostre per lones, va entrar aigua i això va malmetre bastants fals sostres de guix del pis de dalt. Però en principi s'han acabat les obres dels fals sostre que s'han arrenjat i pintat, i dilluns començarem el curs amb normalitat.


Perea ha explicat també que el cost de les obres de reconstrucció dels sostres fets malbé aquests dies van a càrrec de la mateixa empresa constructora que fa les obres d'arranjament, i que no suposarà, per tant, cap despesa addicional per al centre.

Josep Perea

Es fa càrrec l'empresa adjudicatària de les obres i no ha suposat cap despesa. Ells han assumit i han fet les obres complementàries de reparació dels fals sostres.


Per tal de tenir les instal·lacions a punt per dilluns, aquest cap de setmana està previst que ultimar els treballs de neteja i acondicionament del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.