El CMSC estrena seu amb èxit de participació en els actes inaugurals


  • Comparteix:

Una actuació dels Castellers de Sant Cugat, una exhibició de gimnàstica rítmica i una exposició de les seccions de l'entitat han conformant, amb altres activitats, la darrera jornada del programa d'inauguració de la nova seu del Club Muntanyenc. Durant la visita oficial de les autoritats, s'han descobert dues plaques commemoratives, una de les quals s'ha dedicat al fundador de l'entitat, Josep Barberà.

Els camises verdes s'han afegit a la celebració de la inauguració de la seu del Club Muntanyenc amb una actuació, en la qual han descarregat un tres de sis aixecat per sota, un quatre de sis amb agulla, el tres de set i un pilar de cinc.

El cap de colla, Marcel Serra, ha fet una valoració de la represa de l'activitat castellera.

Marcel Serra

Ens ha costat fer participar la gent perquè encara estava de vacnces, però l'actuació d'avui pot ser un punt d'inflexió.


A les deu del matí han començat els actes amb l'obertura de les portes de la seu perquè tothom pogués visitar-la. A la mateixa hora ha començat el campionat estatal d'escalada de dificultat, que ha servit per inaugurar el nou rocòdrom de l'entitat -un dels més alts d'Europa- i que ha congregat centenars d'espectadors al rocòdrom al llarg del dia.

A les sis de la tarda, la secció de gimnàstica rítmica ha iniciat una exhibició al PAV 3, que s'ha allargat fins al vespre, quan les autoritats han fet els seus parlaments. Anteriorment, la consellera de Cultura, Caterina Mieras, i l'alcalde Lluís Recoder, han visitat la nova seu acompanyats del president de l'entitat, Narcís Castanyer. Durant la visita, s'han descobert dues plaques: una en què es commemorava la inauguració del local i una altra en memòria d'un dels fundadors de l'entitat, Josep Barberà, que també dóna nom al rocòdrom del recinte.

La jornada d'inauguració ha finalitzat amb una botifarrada popular i els concerts al PAV 2 del grups Locomotora Negra, Shitting Milks i Skamarlans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.