El CMSC inicia una etapa amb el nou local amb el desig d'incrementar la base social


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc inicia una nova etapa amb la inauguració de la nova seu de l'entitat amb l'objectiu d'incrementar la base social i l'arrelament a la ciutat. Així ho ha manifestat el president del club Narcís Castanyer, en els parlaments oficials dels actes inaugurals. L'alcalde, Lluís Recoder, i la consellera de Cultura, Caterina Mieras, han instat l'entitat a continuar treballant a favor de l'esport, la cultura i la natura.

Amb un PAV 3 ple de gent, les autoritats han fet els seus discursos un cop finalitzada la visita oficial. El president del CMSC, Narcís Castanyer, ha assegurat que el club intentarà ampliar la seva base social i ha reiterat el seu oferiment a la resta d'entitats de la ciutat per engegar projectes comuns o buscar possibles acords per poder compartir part dels seus espais.

Castanyer també ha anunciat la creació d'una Escola de Formació per potenciar la preparació tècnica i la divulgació cultural entre els socis del club.

Narcís Castenyer

El CMSC ha decidit crear una Escola de Formació, que s'anomenarà, Obrim Vies, on s'impartiran cursos d'escalada, de muntanya i d'esquí, així com cursos per monitors d'esplai i excursionisme. També es faran tasques de divulgació cultural d'acord amb les demandes dels socis.


De la seva banda l'alcalde Lluís Recoder ha volgut reconèixer la feina feta per la Junta del Club Muntanyenc, presidida per Castanyer. Segons l'alcalde, la nova seu no seria realitat si no fos per l'impuls i l'interès mostrat pel club.

Lluís Recoder

L'Ajuntament ha fet el que havia de fer, però calia gent valenta des del Club per tirar endavant el projecte, i aquesta ha estat la junta presidida per Castanyer.


En el mateix sentit s'ha expressat la consellera de Cultura, Caterina Mieras, que ha volgut destacar també la importància d'un club que treballa pel foment del binomi cultura-natura.

Caterina Mieras

El CMSC, per tradició, vocació i pràctica promou el binomi natura-cultura. Aquest doble registre és un camí de futur en la perspectiva d'un món sostenible.


L'acte d'inauguració del CMSC també ha comptat amb la presència del secretari general de l'Esport, Rafael Niubó, que ha recordat que aquesta nova seu s'emmarca dins un projecte més ampli de remodelació de la Rambla del Celler, i ha felicitat l'Ajuntament, i especialment l'anterior tinent d'alcalde de Territori, Joan Carbó, per decidir-se a tirar endavant aquesta proposta.

Niubó, convençut que l'entitat incrementarà notablement el nombre de socis, ha animat el Club a seguir treballant com ho han fet fins ara.

Rafael Niubó

Aquest club té molta vida i estic segur que creixereu amb qualitat. Us desitjo tota la sort i la bona gestió perquè continueu fent el que feu.


L'acte d'inauguració oficial del CMSC ha comptat també amb la descoberta d'una placa commemorativa en homenatge a Josep Barberà, a qui s'ha dedicat el rocòdrom. No ha faltat tampoc un record pel recentment desaparegut Jaume Tubau, soci de l'entitat i de qui s'ha assegurat, hagués viscut aquesta inauguració amb la mateixa il·lusió i estima que vivia la seva ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.