L'Aula de So fa un balanç positiu de les jornades internacionals Cantemus de Cant Coral


  • Comparteix:

Les jornades han tingut lloc a l'escola Municipal de Música i han comptat amb la participació del Cor Cantemus d'Hongria

Les jornades han tingut lloc a l'escola Municipal de Música i han comptat amb la participació del Cor Cantemus d'Hongria

L'associació musical Aula de So fa un balanç molt positiu de les jornades internacionals Cantemus de Cant Coral que s'han fet durant aquesta setmana passada a la nostra ciutat. Des de l'entitat organitzadors s'han felicitat de la col·laboració del Cor Cantemus d'Hongria, considerat un dels millors d'Europa, i confien en poder-los rebre de nou a Sant Cugat en properes ocasions.

Les jornades, organitzades per Aula de So, han tingut lloc a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i han consistit en diferents cursos i tallers de cant coral però també de direcció coral i pedagogia musicals, entre d'altres. La iniciativa ha comptat amb la participació de diferents cors, entre ells el Cor Cantemus d'Hongria, considerat actualment un dels millors d'Europa.

El president de l'Aula de So, Martí Marín, ha fet una valoració molt positiva de les jornades, assegurant que han estat a l'alçada de les expectatives.

Martí Marín

Les jornades han estat a l'alçada de les expectatives que va generar.


Cal remarcar que, aprofitant la seva estada a Catalunya, el cor hongarès ha aprofitat per oferir diversos concerts, entre ells a Girona i a Granollers. La formació ha actuat també a la nostra ciutat, en una actuació al Monestir que ha servit per tancar els actes institucionals amb motiu de l'Onze de Setembre, i que segons Martí Marín, ha aconseguit entusiasmar el públic.

Martí Marín

El públic va sortir del concert entusiasmat, ja que l'actuació del cor va ser impressionant.


Recordem que els integrants del Cor Cantemus també han estat rebuts per l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, en una recepció oficial a la sala de plens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.