Demanen més de 4 anys de presó per un acusat d'amenaçar la seva exparella a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'acusació particular demana quatre anys i nou mesos de presó per José Domingo M. S., acusat de violació de domicili, temptativa de danys, amenaces i coaccions a la seva exparella, en el judici que ha començat aquesta setmana a l'Audiència de Barcelona. Segons l'acusació, el processat va entrar el 28 de març de 2002 a casa de la seva exparella a Sant Cugat i va obrir la clau del gas mentre l'amenaçava per telèfon i l'advertia que tornés de seguida al pis.

Durant la primera sessió del judici, celebrada aquest dilluns, l'acusat ha negat que intentés fer mal a la seva exparella obrint la clau del gas i ha assegurat que la seva intenció era autolesionar-se.

José Domingo M.S.

A pregunta del fiscal, l'acusat respon que va obrir la clau del gas per fer-se mal a ell mateix.


L'acusació particular demana quatre anys i nou mesos de presó per a l'acusat pels delictes de violació de domilici, temptativa de danys, amenaces i coacció a la seva exparella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.