Valldoreix tanca la seva festa major amb una alta participació


  • Comparteix:

Lluis Llach va oferir el recital al Casal de Cultura

Lluis Llach va oferir el recital al Casal de Cultura

El concert de Lluís Llach i Feliu Ventura ha tancat la Festa Major de Valldoreix, que ha aconseguit una gran afluència de públics en activitats com el concert de Kiko Veneno, la festa de l'esport o la botiga al carrer. Des de l'EMD, la seva presidenta subratlla la participació de veïns i entitats com la clau de l'èxit d'aquesta edició de la festa.

Segons la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, tot i els canvis que es van haver d'introduir al programa per culpa del mal temps, la Festa Major ha estat molt participativa i els veïns s'han bolcat al carrer:

Montserrat Turu

El balanç és molt bo. A més hem comptat amb la participació de les entitats i de molta gent que se suma a les nostres propostes


Els actes centrals de la Festa Major s'han concentrat en aquest segon cap de setmana, coincidint amb la festivitat de Sant Cebrià. Divendres es va celebrar la missa major i el tradicional aperitiu popular, i el periodista Joan Salvat va donar el tret de sortida oficial amb la lectura del pregó. El director i presentador del programa '30 minuts' va qualificar Valldoreix com una "vila excepcional", alhora que animava tothom a afegir-se a la festa.

Joan Salvat

Animo els valldoreixencs a participar de la Festa Major i a gaudir-ne.


El mal temps de dissabte va obligar a alterar algunes activitats, però no va aconseguir deslluir alguna de les propostes més esperades, com el concert de Kiko Veneno, que va omplir de gom a gom la Nau de Cultura i tot l'entorn. La segona edició de la Botiga al Carrer també ha atret milers de valldoreixencs aquest diumenge, així com l'actuació dels castellers i el concurs de truites.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.