La web de l'Ajuntament és la setena en un rànquing de municipis de tot l'Estat


  • Comparteix:

Un estudi situa la web municipal santcugat.org en el setè lloc d'un rànquing de 179 municipis de més de 30.000 habitants de tot l'Estat. A partir de 120 indicadors diferents, aquest informe, titulat 'Anàlisi i avaluació de les pagines web dels ajuntaments de més de 30.000 habitants', ha puntuat l'espai web municipal amb una nota de 6,11 sobre 10. A més, l'Ajuntament té previst inaugurar al Nadal la nova web municipal totalment renovada.

L'estudi, realitzat entre les webs dels municipis de més de 30.000 habitants de l'Estat Espanyol, ha tingut en compte 120 indicadors, agrupats en 16 seccions com el disseny, la facilitat per navegar, la gestió administrativa on-line o el dret del ciutadà a ser informat, escoltat i a participar en les deliberacions.

A partir d'aquests aspectes, l'informe conclou que el web municipal santcugat.org obté una puntuació de 6,11 sobre 10, i la situa en la 7ena posició d'un total de 179 municipis. La regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha fet una valoració molt positiva dels resultats de l'estudi.

Marta Subirà

Estem molt satisfets d'aquesta bona valoració que es fa des d'aquest estudi. S'ha fet un esforç molt important des de fa anys i amb uns recursos bastants limitats.


Per davant de la nostra ciutat, destaquen Barcelona, en primera posició, seguit de Mataró, Terrassa, Sabadell, Gijón i Irún. L'estudi també ha servit per incorporar solucions a les mancances detectades a l'anàlisi a la remodelació de la web municipal que des de fa mesos preparen els tècnics de l'Ajuntament. Marta Subirà.

Marta Subirà

El que s'ha fet és intentar presentar la informació tal com els ciutadans la prefereixen. S'han fet diversos tallers per veure quines són les coses que interessen i com volen que la informació es presenti.


L'àrea de comunicació de l'Ajuntament té previst inaugurar la nova web municipal el proper Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.