El SOM ofereix dos nous cursos de formació ocupacional per a majors de 25 anys en situació d'atur


  • Comparteix:

L'Ajuntament iniciarà aquest mes d'octubre dos cursos de formació ocupacional per a persones majors de 25 anys en situació d'atur. Els cursos són d'atenció al públic en anglès i de gestor de magatzem i estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Les persones majors de 25 anys en situació d'atur podran accedir, aquest proper mes d'octubre, a dos cursos de formació ocupacional que subvencionen el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Des del consistori, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha refermat el compromís amb la formació ocupacional, assegurant que continua sent un element estratègic pel que fa a la millora de l'ocupació de la població activa de Sant Cugat i també per les empreses que s'han instal·lat al municipi.

Toni Ramon ha fet especial èmfasi en el fet que aquests cursos pretenen cobrir les demandes que hi ha al mercat laboral.

Toni Ramon

Són cursos per cobrir aquestes mancances que tenen els nostres usuaris que estan cercant feina. Mirem els perfils que ens demanen les empreses i els comerços i el que tenen els nostres usuaris i decidim quines franjes estan més necessitades.



L'Ajuntament, a través del Servei d'Ocupació Municipal, ha promogut des de l'any 1993 cursos de formació ocupacional i contínua. A més, el consistori va assolir el desembre de l'any passat, la certificació de qualitat del sistema de gestió de la formació ocupacional, d'acord amb la norma ISO 9001.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.