L'Esbart, l'Ateneu i la Unió es coordinen per promoure activitats per als joves de Sant Cugat


  • Comparteix:

La primera proposta serà un concert de música jove que e sfarà el proper 7 d'octubre

La primera proposta serà un concert de música jove que e sfarà el proper 7 d'octubre

La Unió Santcugatenca, l'Esbart i l'Ateneu, s'han unit per celebrar el proper dia 7 d'octubre una nit de concerts per als joves de la ciutat amb l'objectiu de promoure propostes pels santcugatencs. 'El Sobrino del Diablo' i els joves 'Ruderalirix' seran els encarregats de posar la nota musical a aquesta festa, que tindrà lloc al teatre de la Unió. L'entrada als concerts serà gratuïta.

Aquesta iniciativa, que organitzen conjuntament totes tres entitats, va sorgir del grup musical 'El Sobrino del Diablo', que vol promocionar el seu nou disc a la ciutat d'una forma gratuïta i diferent a l'habitual. D'aquesta manera, la Unió Santcugatenca, l'Esbart i l'Ateneu han decidit unir-se i tirar-ho endavant com una forma de començar a treballar conjuntament per promoure les activitats per als joves de la ciutat.

Les activitats del proper dia 7 començaran a les 20.30 hores amb un pica pica on seran representades el tres entitats. Pel que fa al concert, els primers en pujar a l'escenari seran els joves rapers 'Rudaralirix', seguits d''El Sobrino del Diablo', que presentaran el seu nou disc, 'Pulgatorio'. Ho explica el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets.

Juan Carles Busquets

El divendres 7 d'octubre començarem amb un pica pica, després els santcugatencs Ruderalirix començaran la nit de concerts acabarà amb El Sobrino del Diablo.


Amb aquesta primera nit, les tres entitats volen donar el tret de sortida a un nou curs on tenen previst programar algunes activitats conjuntes. Amb aquest objectiu, tots tres col·lectius demanen la col·laboració i iniciativa dels joves perquè aportin idees. A més, també s'espera que les entitats puguin buscar suport de l'Ajuntament, la Diputació o la Generalitat. Escoltem el responsable de la programació de La Unió, Cristian Treceño.

Cristian Treceño

Ens agradaria que sigui la gent de la ciutat qui proposi coses per fer. I també buscar col·laboració de l'Ajuntament i la Generalitat per programar activitats.


Cal recordar que es tracta d'una iniciativa per als joves i que l'entrada als concerts serà totalment gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.