El PP acusa l'Ajuntament i la Generalitat de no haver pres mesures adients per impedir la proliferació del mosquit tigre


  • Comparteix:

Els populars presentaran una proposició no de llei al Parlament

Els populars presentaran una proposició no de llei al Parlament

El Partit Popular acusa l'Ajuntament i la Generalitat de no haver pres les mesures adients per impedir la proliferació del mosquit tigre. Els populars presentaran una bateria de preguntes i una proposició no de llei al Parlament català en què instarà l'executiu català a impulsar accions per eradicar l'insecte.

La formació popular considera que l'Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat no han pres mesures efectives per eliminar el mosquit tigre de les comarques catalanes. Segons el Partit Popular, la ineficàcia de les accions impulsades per les administracions públiques es demostra amb la proliferació de l'insecte arreu de les comarques catalanes.

La portaveu municipal del grup popular, Berta Rodríguez, reclama als ajuntaments i a la Generalitat que prenguin mesures efectives contra el mosquit tigre.

Berta Rodríguez

Demanem als ajuntaments i a la Generalitat que prenguin mesures efectives per aturar el mosquit tigre.


El PP ha presentat una bateria de preguntes i una proposició no de llei al Parlament de Catalunya en què insta les àrees de Medi Ambient i Sanitat a impulsar mesures per aturar l'expansió del mosquit tigre. Segons els populars, les dues comissions encarregades de tractar la proliferació de l'insecte són inoperants.

Berta Rodríguez ha posat la ciutat italiana de Bolonya com a exemple de localitat que ha dut a terme un pla eficaç contra el mosquit tigre.

Berta Rodríguez

Bolonya ha pres mesures correctes contra la proliferació de l'insecte.


Recordem que tècnics del govern català estan elaborant un estudi per determinar el grau d'implantació de l'insecte als municipis de l'entorn de Sant Cugat. El treball complementarà l'estudi que ja van fer l'Ajuntament i el Centre de Control de Mosquits del Baix Llobregat l'any passat. A més, responsables dels municipis i de la Generalitat treballen en dos grups per marcar una línia conjunta d'actuació per a les localitats afectades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.