La Biblioteca del Mil·lenari s'adhereix a la iniciativa 'Què llegeixes. Connecta't als llibres'


  • Comparteix:

La iniciativa, promoguda per la Xarxa de Biblioteques Locals de la Diputació, té una durada de 3 mesos

La iniciativa, promoguda per la Xarxa de Biblioteques Locals de la Diputació, té una durada de 3 mesos

La Biblioteca del Mil·lenari s'ha sumat a la iniciativa 'Què llegeixes. Connecta't als llibres' impulsada per la Xarxa Local de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. L'objectiu d'aquesta proposta és promoure la lectura i el diàleg entre els ciutadans del nostre municipi.

Un ordinador connectat a internet i una adreça electrònica són els únics elements necessaris per participar a la iniciativa 'Què llegeixes. Connecta't als llibres', que ofereix la Biblioteca del Mil·lenari. La proposta està dividida en tres franges d'edats: una fins els 11, un altre amb nens i nenes d'entre 12 i 16 anys i un últim grup per a persones a partir de 17 anys.

Els participants han d'intervenir en un foro de lectura on es proposen dos jocs diferents. Per una banda contestar una sèrie de preguntes en un temps màxim de 20 segons, i per l'altra comentar diferents llibres. Així ho ha explicat la directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn, al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Pepa Forn

És com un foro de lectura dividits en franges d'edats. Es necessita connexió a internet i una contransenya. Es poden fer dues coses: respondre unes preguntes en 20 segons o comentar uns llibres.


La iniciativa, que s'ha posat en marxa aquest mes de setembre, té un durada de tres mesos i cada quinze dies es premiarà a la persona que hagi obtingut més punts en les seves respostes i comentaris. D'aquesta manera al final d'aquests tres mesos es farà una festa conjunta entre totes les biblioteques per tal de premiar a un únic guanyador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.