El CMSC assegura a les entitats que no rep cap tracte de favor de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) nega 'cap tipus de greuge comparatiu' en el tracte de l'Ajuntament respecte a altres entitats de la ciutat en una carta enviada a altres associacions. D'aquesta manera, el club respon a algunes entitats de la ciutat que consideren que reben un tracte desigual per part del consistori.

A finals de l'any passat, el ple va aprovar la cessió a l'Ajuntament d'una part dels espais del CMSC per eixugar el deute generat per la seva construcció. L'operació suposa una despesa de poc més d'un milió d'euros.

Aquest suport del consistori al club ha creat malestar entre diverses associacions de la ciutat, que consideren que reben un tracte desigual de l'Ajuntament. Algunes entitats van denunciar en un manifest presentat per la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat (FAV) aquesta manca de suport de l'Ajuntament i reclamaven una partida pressupostària d'uns 300.000 euros de fons estructural per aquest any.

Ara, el president del CMSC, Francesc Duch, ha enviat un comunicat a les diverses entitats i associacions de la ciutat en què explica que l'entitat que presideix no ha rebut cap ajut de l'Ajuntament sota el concepte de subvenció de la nova seu.

Escoltem Duch.

Francesc Duch

Volem respondre els articles d'opinió que estan sortint als mitjans locals en els quals es denuncia un greuge comparatiu amb l'operació.


Duch considera que fer crítica entre les entitats de la ciutat 'no és la millor solució' i assegura que des del club volen 'actuar en positiu i col·laborar amb tots aquells que ho desitgin'.

El CMSC també ha expressat el seu suport a la carta presentada per la FAV de Sant Cugat en què les entitats demanen més recursos per les associacions de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.