Veïns del carrer Andana denuncien que grups de joves causen molèsties abans d'anar a les carpes


  • Comparteix:

La policia local afirma que ha parlat amb la direcció de Chic per coordinar millor els horaris del seu autobús privat i els FGC i evitar les llargues esperes dels joves

La policia local afirma que ha parlat amb la direcció de Chic per coordinar millor els horaris del seu autobús privat i els FGC i evitar les llargues esperes dels joves

Veïns del carrer Andana, darrera l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, denuncien que nombrosos grups de joves causen molèsties les nits del cap de setmana mentre esperen l'autobús privat per anar a les carpes de Chic Sant Cugat. La policia local assegura, però, que ja s'ha coordinat el servei d'autobusos amb les hores d'arribada del tren per reduir al mínim l'espera del jovent i evitar les molèsties al veïnat.

Residents al carrer Andana asseguren que entre 150 i 200 persones causen molèsties les nits de cap de setmana mentre esperen el servei d'autobús privat per anar a les carpes de Chic Sant Cugat. Segons els veïns, els joves - sovint en estat d'embriaguesa- criden, trenquen ampolles, orinen al carrer i, en altres ocasions, es barallen. Els afectats també afirmen que el cos policial arriba tard a la zona per posar ordre perquè, segons els veïns, Sant Cugat només compta amb dues patrulles policials les nits de cap de setmana.

Una de les persones afectades, Gumersindo Campos, explica en quin estat es troben els veïns el carrer Andana l'endemà al matí.

Gumersindo Campos

Ens trobem el carrer ple de pixum i de trossos de vidre després que no ens hagin deixat dormir a la nit.


Des de la policia local expliquen però que ja s'ha contactat amb la direcció de les carpes de Chic Sant Cugat per solucionar les molèsties que causen els joves que esperen l'autobús per anar a la zona d'oci nocturn. L'organització del local ha decidit coordinar el servei d'autobusos amb les hores d'arribada del tren a l'estació per reduir al mínim l'espera del jovent i les molèsties al veïnat.

L'intendent en cap de la policia municipal, Moisès Simon, afirma que el jovent no haurà d'esperar gaire temps al carrer Andana perquè trobarà l'autobús en arribar a Sant Cugat.

Moisès Simon

La policia local ha gestionat que es coordini el servei d'autobusos per anar a les carpes amb l'horari d'arribada dels trens.


Moisès Simon espera que la mesura serveixi per reduir el temps d'espera dels joves al carrer Andana i el soroll que molesten els veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.