El dr. Estivill inaugura avui la nova temporada de conferències del 'Club 60' de Caixa Terrassa


  • Comparteix:

Els problemes per dormir bé i les possibles solucions centraran la conferencia que oferirà aquesta tarda el doctor Estivill al Teatre Auditori de Sant Cugat. Aquesta conferència serà la primera de la nova temporada que avui engega el 'Club 60' de Caixa Terrassa, una temporada on s'han programat excursions, viatges, o cursos de sarsuela, entre d'altres activitats.

La nova temporada del 'Club 60' de Caixa Terrassa, inicia aquest mes la nova temporada i ho farà a les cinc d'aquesta tarda amb una conferència que, sota el lema 'dormir bé per viure millor', anirà a càrrec del doctor Estivill.

Estivill, que ocupa el càrrec de director de la unitat d'Alteracions del Son de l'Institut Dexeus, explicarà als socis del 'Club 60' que les persones dormen aproximadament un terç de la vida, i és precisament durant aquest temps on es realitzen els processos de reparació i d'aprenentatge que són imprescindibles per viure.

Donat que la conferència va dirigida a tots els socis del 'Club 60' de l'Àrea de Terrassa, Rubí i Sant Cugat, es posarà un autobús disponible des de Terrassa i Rubí per tota aquella gent que desitgi arribar fins al Teatre Auditori de la nostra ciutat per assistir a l'acte.

Pel que fa a la resta de la programació, aquesta entitat ha preparat per aquest primer quatrimestre del curs propostes tan diverses com cursos sobre intel·ligència emocional, el tractament de l'actualitat i les notícies o el reciclatge i el consum responsable. No hi faltaran una activitat destinada a conèixer millor la ciutat de Rubí o tallers de manualitats, ball o pintura, entre d'altres. Com a novetat, també, s'ha inclòs un cicle de sarsuela que començarà el proper novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.