L'Ajuntament participa en un programa de formació per atendre immigrants


  • Comparteix:

Personal de l'Ajuntament de Sant Cugat rebrà formació per atendre immigrants a partir d'aquest mes d'octubre. L'objectiu de les activitats formatives, organitzades la Diputació de Barcelona, és millorar la capacitat d'atenció als nous ciutadans dels treballadors dels consistoris.

Personal de 17 ajuntaments, entre els quals es troba Sant Cugat, i de cinc consells comarcals rebran formació per atendre població immigrada que impartirà l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. Els treballadors municipals es dividiran en 28 cursos, seminaris i tallers de formació.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és millorar la capacitat d'atenció ciutadana de les persones que atenen els immigrants. A més, també es pretén que els treballadors coneguin el marc legislatiu actual i s'apropin a eines de mediació ciutadana.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, afirma que es pretén millorar la formació del personal per evitar que s'hagi de crear un servei específic per atendre la immigració.

Toni Ramon

Els cursos pretenen oferir formació al personal de l'Ajuntament perquè no calgui crear una àrea específica d'atenció a l'immigrant.


Els àmbits de formació dels cursos són l'atenció ciutadana, el marc de competències locals, els plans de recepció i acollida, la gestió del padró i la mediació de conflictes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.