Reserven 20 places de l'aparcament del CAP Valldoreix per als usuaris del centre


Temes relacionats

L'aparcament del CAP de Valldoreix tindrà provisionalment places específiques pels seus usuaris (21/des/07)

La FAV denuncia el mal ús de l'aparcament del CAP de Valldoreix (10/abr/07)


  • Comparteix:

20 de les 120 places d'aparcament del CAP de Valldoreix es reserven a partir d'aquest mes als usuaris que han de rebre assistència sanitària al centre. El temps màxim d'estacionament és de dues hores i, en cas de superar-se el límit, se sanciona els usuaris. Aquesta mesura provisional pretén millorar l'ús d'aquest aparcament, on estacionen molts conductors que no van al CAP.

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) va denunciar l'any passat que els usuaris del CAP de Valldoreix es queden sense places d'aparcament perquè se'n fa un ús incorrecte, aprofitant la seva proximitat a l'estació de tren. La FAV va proposar dividir l'aparcament en dues zones, una de lliure accés i una altra amb limitació de temps.

Com a mesura provisional, l'Ajuntament i l'EMD han acordat destinar una vintena de les 120 places per als usuaris del CAP. Les persones que aparquin a aquests espais tindran un màxim de dues hores per fer les seves gestions. En cas de superar aquest temps, els usuaris podrien ser multats.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, apunta quina podria ser la solució definitiva.

Montserrat Turu

Les mesures definitives haurien d'incloure barreres i un dispensador de tiquets. Les primeres dues hores haurien de ser gratis.


L'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix s'han de tornar a reunir per concretar les mesures definitives per millorar el funcionament d'aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.