Joan Rigol obre avui la nova temporada de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran


  • Comparteix:

L'expresident del Parlament de Catalunya, Joan Rigol, inaugurarà aquesta tarda el nou trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. El president del FC Barcelona, Joan Laporta i l'escriptor Josep Maria Espinàs, entre d'altres completen el programa d'enguany, on no hi faltaran els seminaris d'extensió i les visites culturals, entre d'altres.

Sota el nom 'El futur del país vist des de la història', l'expresident del Parlament, Joan Rigol, serà l'encarregat de donar el tret de sortida aquesta tarda al nou trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran, amb una conferència que començarà a dos quarts de sis de la tarda al teatre de La Unió.

D'aquesta manera, s'enceta un trimestre o s'han programat conferències, seminaris, i diverses excursions per complementar les xerrades. Alguns dels temes que es tractaran seran la situació del Barça, el romànic a Catalunya o les claus per entendre la Xina del segle XXI. Antoni Monerris és el president de l'associació d'Aula d'extensió Universitària per a la Gent Gran.

Antoni Monerris

Desprès del Sr. Rigol ve la Doctora Trinitat Cambras amb un tema de 'Ritme cirquediari a les diferents edats de la vida'. A més altres temes com el romànic a Catalunya explicat pel professor Joan Cabestany, geografia o també 'Les claus per enendre les claus de la Xina del segle XXI'.


Cal destacar que, aquest any l'Associació comptarà amb una sala annexa a la sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya que permetrà ampliar el nombre d'oients amb una sola sessió. Tot i això, des de l'entitat continua buscant una sala prou gran amb capacitat per 500 o 600 persones i poder ampliar així el número de socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.