Els tractaments del mal de cap, avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'entitat d'atenció a l'ancianitat Cavis organitza aquesta tarda una conferència sobre el millor tractament per resoldre el mal de cap. Neuròlegs de l'Hospital Mútua de Terrassa ofereixen les claus per atacar el mal de cap i la seva afectació més greu, la migranya, que afecta una de cada vuit persones.

La conferència d'avui s'emmarca en el conveni signat entre CAVIS i l'entitat d'ajuda als malalts neurològics AVAN de Terrassa. La presidenta de Cavis, Rosa Ribas ha explicat que l'objectiu és sensibilitzar la població sobre els efectes de les malalties neurològiques.

Rosa Ribas



La conferència, que es farà a les 7 a l'Espai d'Entitats de Sant Cugat, estarà impartida per l'equip de neuròlegs de l'Hospital Mútua de Terrassa. Segons la psiconeuròloga Sílvia Montal, la relaxació és clau per fer front al mal de cap:

Sílvia Montal



Els mal de cap és el problema neurològic més freqüent, afecta les dones amb més freqüència, i potser el símptoma d'alguna afectació més greu. En canvi, les migranya pot fins i tot afectar la vida quotidiana del pacient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.