L'AMPA de L'Olivera es queixa de la situació 'precària' que provoquen les obres d'ampliació i d'urbanització


  • Comparteix:

Els pares i mares acusen de precipitació tant la Generalitat com l'Ajuntament

Els pares i mares acusen de precipitació tant la Generalitat com l'Ajuntament

L'AMPA del CEIP L'Olivera denuncia que les obres d'ampliació del centre, que van a càrrec del departament d'Educació de la Generalitat, s'han retardat i no estaran acabades fins a finals d'aquest mes. Segons els pares i mares, aquest endarreriment se suma a les molèsties que provoquen les obres d'urbanització del nou barri de La Guinardera, i provoquen que la situació dels alumnes sigui 'precària'.

A l'AMPA de L'Olivera se li està esgotant la paciència. Així ho ha dit el seu president, Jordi Reverter, que ha explicat que el departament d'Educació ha incomplert el compromís de tenir enllestides les obres d'ampliació del centre el mes de setembre. Segons Reverter, el nou termini per acabar els treballs és a finals d'aquest mes, però la simultaneïtat entre obres i classes provoca algunes molèsties.

Jordi Reverter

Ara ens diuen que estarà fet a finals d'octubre. La setmana passada van provar la calefacció en hores de classe i hi va haver una fuita. Demanem que, tal com van les coses, no vagin tan ràpid però ho facin bé.


Des de l'AMPA recorden que pares, alumnes i mestres de L'Olivera pateixen, a més, les obres d'urbanització del nou barri de La Guinardera, que envolta el centre educatiu i que això dificulta, ocasionalment, l'accés dels alumnes a l'escola. Jordi Reverter considera que tant la Generalitat com l'Ajuntament han actuat amb precipitació i manca de planificació.

Jordi Reverter

Podem fer les classes, però hi ha obres al voltant i a dins de l'escola. La situació global és anormal. Hi ha soroll, operaris, camions... Hi ha hagut precipitació i manca de previsió tant d'Educació com de l'Ajuntament.


Els pares i mares de L'Olivera veuen amb bons ulls, això sí, les actuacions de l'Ajuntament per facilitar l'accés al centre i pacificar la mobilitat a la zona, i que han consistit en la instal·lació de nova senyalització viària i d'un pas elevat, entre d'altres. Tot i això, denuncien que havien acordat amb l'Ajuntament que hi hauria dos policies locals a l'entrada del centre i a la rotonda, i que els agents no sempre hi són.

Per solucionar tots aquests problemes i també plantejar la necessitat de tenir transport escolar, l'AMPA ha demanat una reunió a tres bandes amb el departament d'Educació i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.