Oncolliga vol crear un grup de voluntaris a la nostra ciutat


  • Comparteix:

La Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica, Oncolliga, vol ampliar el seu àmbit d'acció, i tot i que ja actua a la nostra ciutat, ara hi vol crear un grup de voluntaris. L'entitat, que es dedica a donar suport a malalts de càncer i als seus familiars, va néixer l'any passat i té la seu a Terrassa.

Ajudar els malalts de càncer i els seus familiars és l'objectiu principal de l'Oncolliga. Una ajuda que se centra en donar informació i suport psicològic a les persones que pateixen aquesta malaltia. Així ho ha explicat al programa 'Sant Cugat a Fons' Lídia González, treballadora social de l'Oncolliga.

Lídia González

La nostra idea és ajudar als malalts i a les seves famílies en tot allò que no està cobert per l'administració


L'entitat de moment compta amb una cinquantena de voluntaris que acompanyen als malalts i als seus familiars. Molts d'aquests voluntaris són persones que han superat la malaltia i que volen ajudar a aquells que en aquests moments l'estan patint.

Tot i ser de Terrassa, l'Oncolliga també actua a la nostra ciutat on hi té una treballadora familiar. L'objectiu del col·lectiu però, és ampliar aquesta presència a Sant Cugat amb tot un grup de voluntaris. Així s'ha expressat Lídia González.

Lídia González

Atenem a malalts de tota la comarca, en aquesta zona tenim una treballadora familiar però ens agradaria comptar amb un grup de voluntaris


Recordem que Oncolliga va néixer a Terrassa el maig de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.