Oncolliga vol crear un grup de voluntaris a la nostra ciutat

Societat

Publicat el 20/oct/05 per Joan Lluis Garcia Del Moral

La Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica, Oncolliga, vol ampliar el seu àmbit d'acció, i tot i que ja actua a la nostra ciutat, ara hi vol crear un grup de voluntaris. L'entitat, que es dedica a donar suport a malalts de càncer i als seus familiars, va néixer l'any passat i té la seu a Terrassa.

Ajudar els malalts de càncer i els seus familiars és l'objectiu principal de l'Oncolliga. Una ajuda que se centra en donar informació i suport psicològic a les persones que pateixen aquesta malaltia. Així ho ha explicat al programa 'Sant Cugat a Fons' Lídia González, treballadora social de l'Oncolliga.

Lídia González

La nostra idea és ajudar als malalts i a les seves famílies en tot allò que no està cobert per l'administració

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entitat de moment compta amb una cinquantena de voluntaris que acompanyen als malalts i als seus familiars. Molts d'aquests voluntaris són persones que han superat la malaltia i que volen ajudar a aquells que en aquests moments l'estan patint.

Tot i ser de Terrassa, l'Oncolliga també actua a la nostra ciutat on hi té una treballadora familiar. L'objectiu del col·lectiu però, és ampliar aquesta presència a Sant Cugat amb tot un grup de voluntaris. Així s'ha expressat Lídia González.

Lídia González

Atenem a malalts de tota la comarca, en aquesta zona tenim una treballadora familiar però ens agradaria comptar amb un grup de voluntaris

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que Oncolliga va néixer a Terrassa el maig de l'any passat.