Tarda Jove ofereix informació sexual al jovent de forma gratuïta i respectant l'anonimat


  • Comparteix:

Donar a conèixer l'existència del servei d'informació sexual gratuït Tarda Jove és l'objectiu de la campanya informativa que ha iniciat l'Ajuntament. La consulta, que es pot visitar una vegada a la setmana al CAP Sant Cugat, és gratuïta i respecta l'anonimat dels usuaris.

El servei Tarda Jove, ubicat al CAP Sant Cugat, és exclusiu per a joves fins als 21 anys, que poden rebre informació i assistència sobre sexualitat i contracepció. Les consultes es poden fer els dimecres de quatre a vuit de la tarda. No cal fer una reserva prèvia per assistir-hi i les visites es poden fer de forma individual, en parella o en grup. La consulta és gratuïta i confidencial.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, afirma que Tarda Jove demostra que l'Ajuntament ofereix serveis als joves més enllà de la diversió.

Toni Ramon

Volem treballar les polítiques de joventut més enllà del lleure i l'oci, perquè són alguna cosa més.


Durant el 2004, va haver-hi 834 visites, de les quals 586 van ser programades i 248 espontànies. En el grup d'usuaris, hi predominen les dones que tenen entre 18 i 19 anys i estudis. La mitjana d'edat de les persones que fan consultes ha disminuït els darrers anys, a causa dels hàbits sexuals de la problació immigrada, que inicia les relacions abans que la població autòctona.

La cap de secció de Salut Pública de l'Ajuntament, Raquel González, afirma que la immigració comença a adaptar-se als costums del país.

Raquel González

La població immigrada comença a adaptar-se als nostres costums i utilitza els mitjans que tenim aquí i que no tenen al seu país d'origen.


La campanya informativa divulgarà l'existència del servei Tarda Jove als instituts i escoles de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.