Èxit de la segona edició del 'Fora Estocs'


  • Comparteix:

Bona resposta dels santcugatencs a la segona edició del 'Fora Estocs', que ha comptat amb la participació d'una vuitantena de comerços, el doble que l'any passat. Des de les 10 del matí fins les 8 del vespre d'aquest dissabte, les botigues de Sant Cugat han tret al carrer els productes de la temporada passada i han ofert descomptes des del 10 fins al 50%.

Al llarg de tot el dia, els vianants s'han trobat, als carrers del centre de la ciutat, un bon grapat de comerços que oferien productes rebaixats a la segona edició del "Fora Estocs", una iniciativa organitzada per la Federació de Comerciants. El seu president, Josep Lluís Galvany, ha destacat l'alta participació tant de venedors com de gent que s'hi ha afegit, respecte l'any passat.

Josep Galvany

Hi ha hagut una participació molt eleva, tant de venedors com de gent al carrer. L'any passat van participar uns 40 comerços i aquest any quasi un centenar.


Segons el regidor de Comerç, Josep Romero, aquesta iniciativa és una forma fàcil de vendre i oferir els estocs a un públic que pot comprar mentre passeja.

Josep Romero

Hi ha un augment de participació important respecte la primera vegada. Molta gent del carrer porta bosses, i hi ha zones amb més participació que altres.


Durant el dia, Han estat molts els vianants que han participat en aquesta segona edició del 'Fora Estocs'. Tots ells s'han mostrat molt satisfets de les compres que els oferiren els comerços:

Visitants

Hem trobat molts productes i millor de preu. Fins i tot a les botigues on compro habitualment


Durant aquesta campanya també s'han organitzat diferents actes al carrer, com el Torneig de tennis a càrrec del Club Natació Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.