El CMSC participa amb més d'una quarantena de membres a la Marxa de Veterans de Gran Canària


  • Comparteix:

La iniciativa va fer-se fa dos anys a la nostra ciutat

La iniciativa va fer-se fa dos anys a la nostra ciutat

Més d'una quarantena de membres del Club Muntanyenc Sant Cugat han marxat aquest dimarts al matí cap a Palma de Gran Canària per participar en la 32ena edició de la Marxa de Veterans. Els participants, que pràcticament han omplert un avió, participaran en una marxa de 15 quilòmetres per l'illa canària.

Els membres de més de 40 anys, els veterans del Club Muntanyenc, han volat aquest dimarts cap a Gran Canària on esperen participar a la marxa de veterans. Dels més de quaranta participants però, només divuit formaran part de la competició que els portarà a recórrer els 15 quilòmetres de la marxa. La resta s'han acostat a les Illes per fer costat als seus companys i fer turisme.

En aquesta ocasió, la marxa té lloc en un escenari molt diferent al de fa dos anys, quan es va celebrar a la nostra ciutat. Josep Castellví, membre de la secció de marxa del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha volgut recordar al programa 'Sant Cugat a Fons' que la trentena edició de la Marxa que es va celebrar a la nostra ciutat ara fa dos anys va ser un gran èxit.

Josep Castellví

Vem posar el llistó molt alt, vem patir molt però va ser un gran èxit i la gent encara ens felicita


Tot i el gran èxit de fa dues edicions, i que les altres ciutats van felicitar a Sant Cugat, Castellví ja ha dit que no s'han plantejat de repetir la trobada. De fet Castellví ha dit que han de prioritzar recursos i que ara s'han de concentrar amb la promoció de la nova seu.

Josep Castellví

Per la meva banda crec que no hem de demanar-ho, primer hem de promocionar la nova seu que ens costa molt


Recordem que l'edició de l'any vinent encara no té ciutat atorgada, però la del 2007 sí, serà a Elda, Alacant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.