El CMSC ofereix serveis d'entreteniment i formació per a nens i adults


  • Comparteix:

Les inscripcions als serveis encara estan obertes

Les inscripcions als serveis encara estan obertes

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha posat en marxa aquest octubre dos serveis d'entreteniment per a alumnes de primària i adults. La iniciativa 'Creix al club' inclou reforç escolar i classes d'anglès per a nens d'entre 6 i 12 anys, mentre que el grup d'entrenament per a adults està adreçat a persones d'entre 25 i 60 anys que vulguin posar-se en forma.

El grup d'entrenament per a adults ofereix activitats per a gent amb característiques físiques similars. El servei pretén millorar la salut dels participants i convertir-se en un punt de trobada per a adults. Les classes són impartides per professionals i s'adequen al gènere i l'edat dels alumnes. Les activitats tenen lloc dimarts i dijous, de dos quarts de vuit del vespre a les nou de la nit, a les pistes d'atletisme del Centre d'Alt Rendiment (CAR).

La responsable dels serveis, Iolanda Tello, afirma que el CMSC ofereix un servei diferenciat dels gimnasos tradicionals.

Iolanda Tello

Oferim una novetat respecte altres serveis: grups d'entrenaments i particpar en diversos jocs i esports al CAR de Sant Cugat.


De la seva banda, el projecte 'Creix al club' ofereix reforç escolar i classes d'anglès a alumnes d'entre 6 i 12 anys. L'objectiu del servei és fer un seguiment acadèmic, físic i psicològic dels estudiants. A més, la iniciativa vol ser una alternativa les clàssiques activitats extraescolars. Escoltem Iolanda Tello.

Iolanda Tello

El nom 'Creix al club' demostra la implicació que tindrà el servei amb els nens i les nenes que participin en la iniciativa.


Amb aquestes propostes, el CMSC continua ampliant les seves activitats, coincidint amb la inauguració de la nova seu, a la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.