Cugat.cat es presenta a la ciutat en un acte al Casal TorreBlanca


Temes relacionats

Cugat.cat es presenta a la ciutadania amb l'estrena de noves seccions (23/gen/08)

Neix Cugat.cat, un nou portal multimèdia al servei de Sant Cugat ( 7/gen/08)

Personalitats de la ciutat donen la benvinguda a Cugat.cat ( 7/gen/08)


  • Comparteix:

Cugat.cat, el nou mitjà multimèdia de la ciutat, ja s'ha presentat en societat en un acte aquest dimecres al Casal de Joves TorreBlanca. L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit l'acte, on també hi ha assistit la directora general de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisual de la Generalitat i el cap de comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), empresa associada amb Cugat.cat. El portal integra els productes comunicatius de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació (OAMCIC) de l'Ajuntament.

El nou mitjà multimèdia té ja dues setmanes i mitja de vida i recull la informació general i esportiva de la ciutat, la programació de Ràdio Sant Cugat i els vídeos de la productora audiovisual d'aquesta organisme. Ara, el nou portal de la ciutat s'ha presentat oficialment a la ciutat davant un centenar de santcugatencs i representants de diverses entitats i partits de la ciutat.

L'alcalde, Lluís Recoder, encarregat de presidir l'acte, ha destacat la importància del nou mitjà per la ciutat.

Lluís Recoder

Tot el que passa al ciutat ho podem escoltar a la ràdio, llegir-ho al monitor o veure-ho en format audiovisual. Ràdio Sant Cugat és capdavantera i ens hauríem de sentir orgullosos.


El diari electrònic integra en un mateix portal tots els continguts de l'Organisme Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC), que en aquesta nova etapa ha adoptat el nom de Cugat.cat Comunicació Multimèdia.

La directora general de Comunicació i Serveis de Difusió Audiovisual de la Generalitat, Gemma Domènech, ha explicat que Cugat.cat és un exemple de mitjà amb participació ciutadana.

Gemma Domènech

La finalitat de la comunicació pública és la participació ciutadana i Cugat.cat n'és un exemple.


Les notícies del portal, en format text i àudio, inclouen ara peces de vídeo i espais de participació, com la possibilitat de publicar els comentaris dels lectors i de votar en l'enquesta del dia.

El cap de comunicació de la UOC, empresa associada amb Cugat.cat, Eric Hauck, assegura que la UOC i l'OAMCIC tenen moltes coses en comú.

Eric Hauck

Comartim una visió d'una societat basada en l'ús de les TIC com una eina democratitzadora.


El director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha destacat el canvi d'estructura organitzativa que comença el nou mitjà per adaptar-se a la llei de l'audiovisual.

Xavier Fornells

Hem de caminar cap a la constitució d'una empresa de caràcter públic que ha de tenir com a pilars fonamentals la transparència i la pluralitat.


Coincidint amb la presentació pública, Cugat.cat ha estrenat noves seccions. 'L'espectacle' recull tota l'actualitat escènica de la ciutat. També hi haurà un espai que servirà de finestra d'informació i relació per als grups de música locals i un altre per a les activitats del Casal de Joves TorreBlanca. Aquest dijous també s'estrena una nova secció, 'A cau d'orella', que recull les anècdotes i impressions dels periodistes de la casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.