L'Associació Catalana per al Parkinson recapta més de 1.000 euros en un concert solidari


  • Comparteix:

Èxit de participació al concert solidari organitzat per l'Associació Catalana per al Parkinson a l'Escola Municipal de Música Victoria dels Àngels. El concert, celebrat aquest diumenge a la tarda, ha anat a càrrec del Quintet Armonicus i els 1.040 euros recaptats per la venda d'entrades es destinaran a promoure la informació i investigació de la malaltia.

L'Associació Catalana per al Parkinson ha celebrat el segon concert d'aquestes característiques a l'Escola Municipal de Música de Sant Cugat per tal de recaptar diners per als afectats d'aquesta malaltia, cada cop més sentida a la nostra societat.

Segons ha dit l'alcalde, Lluís Recoder, el Parkinson és una malaltia de la que no ens podem oblidar i hem d'intentar tenir consciència.

Lluís Recoder

El Parkinson és una malaltia cada cop més freqüent a la nostra societat. És una malaltia molt dura tant per les persones que la pateixen com pels seus familiars, per això totes aquestes iniciatives són molt importants.


Aproximadament s'han recaptat uns 1.040 euros per les entrades venudes. Els diners es destinaran a informar sobre la malaltia i a la investigació. Així ho ha explicat el delegat de l'Associació Catalana per al Parkinson a Sant Cugat, Andreu Baldi.

Andreu Baldi

Una de les finalitats és tenir fons per fer assequible tots els afectats de les teràpies oferides a la casa de cultura de Sant Cugat.


El proper acte públic de l'associació tindrà lloc a la Festa de la Tardor on tindran una paradeta per informarar sobre la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.