Uns brètols cremen la senyera de cinc metres que decorava el balcó de l'Ateneu


  • Comparteix:

Els fets ja han estat denunciats a la policia

Els fets ja han estat denunciats a la policia

Uns desconeguts han cremat la matinada de dimarts a dimecres una senyera de cinc metres que decorava el balcó de l'Ateneu, provocant petits danys a la façana de l'edifici. L'Ateneu ha denunciat els fets a la policia i descarta que tinguin cap relació amb el robatori que va patir l'entitat el passat mes de juny.

El coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, assegura que no es tracta d'un fet aïllat, sinó d'un tipus de bretolada que pateixen periòdicament moltes entitats i col·lectius de la ciutat. Busquets ha explicat que la senyera portava penjada del balcó de l'Ateneu poc més d'una setmana.

Joan Carles Busquets

Hem estat víctimes d'un acte delictiu. Una persona o un grup han calat foc a la senyera de 5 metres que penjava del balcó. Ha durat poc més d'una setmana. L'havíem posat com un acte simbòlic pel moment que estem vivint.


La bretolada ha deixat restes de cremades al balcó i a la façana de l'Ateneu, però no hi ha hagut cap dany a l'interior de la seu ja que, segons els indicis, els brètols han actuat des de l'exterior de la seu.

L'Ateneu, que ja ha denunciat els fets a la policia, descarta que aquests fets tinguin cap relació amb el robatori que va patir l'entitat el passat mes de juny. Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

Això és un acte vandàlic, absurd, fins i tot feixista. El que volien era molestar. No crec que tingui res a veure amb el robatori.


Recordem que la policia estatal va detenir un home de 49 anys, resident a Sant Cugat, acusat de ser l'autor d'aquell robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.