Ja es coneixen els deu finalistes del XIX Premi al Periodisme en Medicina de Boehringer Ingelheim


  • Comparteix:

L'acte de lliurament dels guardons es farà el 24 de novembre a Madrid

L'acte de lliurament dels guardons es farà el 24 de novembre a Madrid

La multinacional farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu central espanyola a Sant Cugat, ha anunciat els deu finalistes del 19è Premi de Periodisme en Medicina que opten a emportar-se els 12.000 euros del guardó. Els treballs guanyadors es donaran a conèixer el proper 24 de novembre en un acte a Madrid.

El Premi de Periodisme en Medicina de la companyia Boehringer Ingelheim, que enguany arriba a la 19a. edició, ja té els deu finalistes que opten els 12.000 euros del premi. Es tracta de set treballs de la categoria de premsa escrita i tres de la de mitjans audiovisuals, que engloba televisió i ràdio. Aquests 10 treballs que han passat a la final ho han fet després de superar un primer grup amb 232 treballs presentats, 189 de premsa escrita i 43 de mitjans audiovisuals.

El proper 24 de novembre es a l'Hotel Ritz de Madrid l'acte de lliurament dels guardons, en una cerimònia presidida per la ministra de Sanitat i Consum i la presència de diferents personalitats de l'àmbit científic, cultural i polític. A més, enguany el premi comptarà com a ponent amb la figura del doctor en medicina Josep Maria Gatell, cap del servei de Malalties Infeccioses i Sida de l'Hospital Clínic de Barcelona, que impartirà la ponència 'Sida: reptes pendents'.

Boehringer Ingelheim va crear aquests premis l'any 1985 amb la intenció de reconèixer la tasca de divulgació que realitzen els periodistes i professionals de l'àmbit científic sobre els avenços en medicina i salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.