4 gossos troben una nova família a l'estand de gossos per adoptar


  • Comparteix:

La iniciativa s'ha fet durant el cap de setmana a la plaça d'Octavià

La iniciativa s'ha fet durant el cap de setmana a la plaça d'Octavià

La sisena edició de l'estand d'adopció de gossos que organitzen l'Ajuntament i les associacions 'Cau Amic' i 'Progat' ha finalitzat amb 4 gossos que han trobat una nova família i dos més que han quedat emparaulats. L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar les adopcions d'animals abandonats i sensibilitzar al mateix temps sobre la tinença responsable de mascotes.

La plaça d'Octavià ha estat, un cop més, l'escenari d'aquest estand pensat per donar a conèixer i fomentar l'adopció de gossos i gats abandonats. Així ho ha recordat el tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament, Serafí Martí, que ha remarcat que actualment la xifra d'animals abandonats encara és molt alta i adoptar-los és una bona manera d'oferir-los una llar i treure'ls de la gossera.

Serafí Martí

L'objectiu és conscienciar la gent de la gran problemàtica dels gossos abandonats. Se n'abandonen molts, i volem conscienciar la població que aquesta és una manera de tenir mascota sense comprar-la.


En aquesta ocasió, la iniciativa ha permès donar en adopció 4 gossos i deixar-ne dos més emparaulats. Tant des de les associacions protectores d'animals com des de l'Ajuntament han fet una valoració positiva de la bona resposta que té aquesta proposta. I és que, segons Serafí Martí, l'adopció d'animals abandonats funciona molt bé a la nostra ciutat.

Serafí Martí

A Sant Cugat s'abandonen molts gossos. Tenim un percentatge d'adopció molt bo i estem satisfets. Aquest any portem 74 adoptats, però encara en queden molts per adoptar.


Martí ha volgut remarcar també que tots els animals que es donen en adopció tenen plenes garanties sanitàries, i que, un cop adoptats, els nous propietaris han d'abonar 50 euros que els serveixen per costejar la primera revisió veterinària, l'esterilització i la col·locació del xip identificatiu.

La propera edició de l'estand de gossos per adoptar serà al mes de desembre. Tot i que encara falta concretar les dates exactes, els organitzadors creuen que ho faran la setmana següent del pont de la Constitució. D'altra banda, cal recordar que les persones interessades a adoptar un gos o un gat abandonat, poden fer-ho també consultant la web municipal www.santcugat.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.