La instantània 'Els gegants del pi' guanya el concurs fotogràfic de Torre Negra


  • Comparteix:

La fotografia guanyadora es pot veure a l'exposició 'Torre Negra.Espai vital'

La fotografia guanyadora es pot veure a l'exposició 'Torre Negra.Espai vital'

La Casa de Cultura acull l'exposició 'Torre Negra. Espai Vital', que fins el proper 4 de novembre presenta una mostra de fotografies realitzades per santcugatencs i que són el recull del concurs fotogràfic encetat per l'Ajuntament. La mostra també compta amb la fotografia guanyadora del concurs, 'Els gegants del pi' de la santcugatenca Maria Josep Serrat., que a més, s'ha emportat també el segon premi.

L'exposició 'Torre Negra. Espai vital' presenta el recull de les 23 instantànies que es van presentar al concurs fotogràfic promogut des de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament per donar a conèixer aquest espai natural als santcugatencs.

El primer i segon premi del concurs ha anat a parar a mans de la santcugatenca Maria Josep Serrat Dachs amb les fotografies 'Els gegants del pi' i 'Boirines a l'ecotó', respectivament. La guanyadora explica així la seva visió de Torre Negra, que després ha volgut plasmar a les instantànies.

Maria Josep Serrat

Diàriament al matí fitxo a Torre Negra. M'agrada molt, és entrar i ja m'inspiren els olors, els colors...


El tercer premi ha estat per la fotografia 'Miratge de futur, preservem la memòria', realitzada per Cristina Cuitó Teixidó. Fins el proper 4 de novembre, els interessats en conèixer una mica més aquest espai natural podran visitar l'exposició a la Casa de Cultura. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, explica així l'objectiu de l'exposició.

Eduard Pomar

Esperem que la gent pugui veure les fotografies i puguin conèixer aquest espai natural que tenim tant a prop de Sant Cugat.


El tinent d'alcalde ha deixat la porta oberta a una segona edició del concurs que es podria materialitzar una vegada s'hagi enllestit el projecte per convertir Torre Negra en parc rural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.