Les JERC insten l'alcalde a prendre mesures per acabar amb els atacs feixistes a Sant Cugat


  • Comparteix:

La formació manifesta el seu suport a l'Ateneu

La formació manifesta el seu suport a l'Ateneu

Les JERC insten l'Ajuntament i l'alcalde a prendre mesures per acabar amb els atacs feixistes a Sant Cugat. La formació manifesta el seu suport a l'Ateneu, que els darrers dies ha rebut atacs vandàlics i amenaces, i denuncia la passivitat de la policia estatal davant dels col·lectius violents.

Les JERC ha emès un comunicat de suport a l'Ateneu Santcugatenc després de les agressions i els actes vandàlics que va patir la setmana passada. La branca juvenil republicana ha recordat que La Guitza i col·lectius presents a les barraques de la Festa Major també han patit atacs similars.

El portaveu de les JERC a Sant Cugat, Ramon Puigneró, remarca que les agressions feixistes fan mal a tota la societat.

Ramon Puigneró

Les agrssions feixistes són transversals. El cas de l'Ateneu és molt greu perquè han patit diversos atacs en una setmana.


En el comunicat, les JERC també acusen la policia nacional espanyola d'amagar 'els draps bruts del feixisme espanyol' i de girar l'esquena a les agressions. La branca juvenil republicana es pregunta fins quan caldrà esperar perquè la policia espanyola actuï contra els grups feixistes.

Ramon Puigneró assegura que el cos de seguretat espanyol sap qui comet les agressions.

Ramon Puigneró

El més greu del cas és que la policia sap qui ho ha fet. No sabem si hi ha connivència o que no poden fer res per aturar-ho.


Per aquests motius, les JERC insten l'Ajuntament i l'alcalde a prendre mesures per acabar amb els atacs feixistes a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.