Neix un moviment ciutadà en contra de la violència i els atacs de caire feixista


  • Comparteix:

Unes 150 persones s'han concentrat aquest dimecres a la nit a la plaça de Barcelona per condemnar les agressions i amenaces que, en els últims dies, han patit diversos membres de l'Ateneu per part de grups violents. L'assemblea ha decidit concentrar-se cada dilluns al vespre a la plaça de Barcelona i intervenir al proper ple municipal per aconseguir que l'Ajuntament prengui mesures per acabar amb aquests atacs feixistes.

Els assistents a la concentració han condemnat rotundament els actes vandàlics i les agressions de caire feixista que s'han produït a la nostra ciutat en els darrers dies. En concret, els ciutadans han denunciat la inactivitat que, segons afirmen, està tenint l'Ajuntament davant les amenaces que estan patint alguns col·lectius o les intromissions violentes en actes populars, com a les Barraques de la Festa Major o alguns concerts per a joves.

Segons els convocants, la falta d'efectius policials no és el problema, ja que, segons han afirmat, els cossos de seguretat si que s'ocupen d'erradicar altres comportaments com l'enganxada de cartells a la via pública o els "nombrosos" excrements de gos a la ciutat. Uns problemes que, per als manifestants, són trivials i absurds comparats amb els atacs feixistes.

Davant d'aquesta situació, la portaveu de la nova assemblea ciutadana i d'afectats, Joana Chordà, ha destacat i ha agraït especialment el suport ciutadà davant les agressions que ha patit aquests darrers dies l'Ateneu i altres entitats i col·lectius de la ciutat.

Joana Chordà

Hi hagut una gran participació de gent diferent, el sentiment és de suport a aquesta causa


Per tal de lluitar contra aquestes agressions, l'assemblea ha decidit concentrar-se cada dilluns a les vuit del vespre a la Plaça Barcelona per posar en comú les seves denúncies i solidaritzar-se amb les víctimes. També està prevista una intervenció al proper ple municipal per demanar a l'alcalde, com a màxim responsable de la Seguretat Ciutadana, que es posin les mesures per acabar aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.