Neix a sant Cugat la 'Xarxa Solidària' per sensibilitzar i educar en temes de cooperació


  • Comparteix:

Sant Cugat comptarà a partir d'aquest mes de novembre amb una nova entitat anomenada 'Xarxa Solidària'. L'associació neix amb l'objectiu de sensibilitzar i educar en la solidaritat i promoure el treball conjunt entre entitats. Aquest diumenge, dia 6, l'entitat farà la seva primera aparició pública en el marc de la Festa de Tardor.

La nova entitat 'Xarxa Solidària' neix com un espai obert a la participació de ciutadans, entitats i partits interessats en la solidaritat internacional. La xarxa enceta aquesta nova etapa amb la vocació de ser referent i motor de les accions de sensibilització sorgides dels santcugatencs. Així ho ha explicat el membre de la xarxa Bernardo Escudero.

Bernardo Escudero

El que volem és tirar endavant un espai de debat, de creació i formació de projectes de solidaritat, obert a tothom qui vulgui participar, tant ciutadans, com col·lectius, del tipus que siguin, com també partits polítics.


Escudero ha avançat també que els principals objectius de la nova entitat són sensibilitzar i educar en la solidaritat, promoure el treball conjunt entre entitats, donar suport a aquestes, incrementar el nombre d'actors compromesos a la ciutat i fer un bon seguiment de la política municipal en matèria de cooperació.

Bernardo Escudero

El primer objectiu és donar-nos a conèixer a la ciutadania i que coneguinaquest espai i després compaginar els projectes de solidaritat de les associacions i els dels ciutadans.


La 'Xarxa Solidària' s'estructurarà a través de dos grups de treball; un grup de política municipal de cooperació i un altre grup de formació, educació per la solidaritat i sensibilitat.

L'entitat es presentarà davant el públic de la ciutat el proper diumenge 6 de novembre, en el marc de la Festa de Tardor 2005. La primera reunió de la Xarxa Solidària i l'acte de presentació oficial tindran lloc però, el dimecres 23 de novembre al punt de les vuit del vespre a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.