Prop de 10.000 santcugatencs visiten el cementiri municipal durant el pont de Tots Sants


  • Comparteix:

Enguany, les famílies santcugatenques han esglaonat les visites

Enguany, les famílies santcugatenques han esglaonat les visites

Prop de 10.000 persones han visitat el cementiri municipal durant el pont de Tots Sants. Enguany, les famílies santcugatenques han esglaonat les visites, que s'han concentrat durant el cap de setmana. El servei d'autobús especial per arribar al cementiri ha funcionat a bon ritme tot el dia.

Prop de 10.000 santcugatencs, segons fonts del cementiri municipal, s'han apropat als nínxols dels seus familiars i amics per dedicar-los el seu record. El pont, provocat perquè la festivitat de Tots Sants ha caigut en dimarts, ha esglaonat les visites al cementiri. Per aquest motiu, els santcugatencs han omplert el cementiri des de divendres passat, tot i que les visites s'han concentrat dissabte i diumenge.

El cap d'administració del cementiri municipal, Salvador Munné, explica que el nombre més alt de visites s'ha registrat durant el cap de setmana.

Salvador Munné

Aquest any, ha vingut més gent dissabte i diumenge. Avui, dia de Tots Sants, hi ha menys visitants que el cap de setmana.


La capella del cementiri municipal s'ha omplert a dos quarts de dotze per escoltar la pregària, celebrada en català i castellà, en record dels difunts.

Mossèn Gabriel, vicari del Monestir de Sant Cugat, explica en què ha consistit l'acte.

Mossèn Gabriel

Cada any, venim a resar pels difunts i, en especial, pels difunts d'aquest any. Si Tots Sants cau en diumenge, fem un missa.


Moltes persones s'han apropat aquest pont al cementiri amb el servei d'autobús especial habilitat per l'Ajuntament. Alguns visitants s'han queixat perquè consideren que no hi ha una senyalització adequada per arribar al cementiri, ja que l'avinguda de Can Graells, camí tradicional per apropar-s'hi, està tallada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.