Més de 500 persones utilitzen mensualment el Punt Verd de Can Magí


  • Comparteix:

L'equipament, que funciona des de fa 6 mesos, ha rebut 157 tones de residus

L'equipament, que funciona des de fa 6 mesos, ha rebut 157 tones de residus

El Punt Verd de Can Magí rep més de 500 usuaris mensuals des de la seva entrada en funcionament, ara fa sis mesos. L'equipament ha recollit en aquest període 157 tones de residus, entre objectes que necessiten un tractament especial, voluminosos o aquells materials que ja es recullen amb el circuit de recollida selectiva.

El segon Punt Verd de la ciutat, ubicat des de fa sis mesos a la carretera de Roquetes, al barri de Can Magí, ha rebut una mitjana de 500 usuaris al mes des de la seva entrada en funcionament. En total, s'han registrat 5.500 entrades i s'han recollit 157 tones de residus. David Álvarez, tècnic de l'empresa que gestiona la deixalleria -TMA Grup Sánchez- explica quins materials són els que més porten els usuaris.

David Álvarez

El que més porten ara per ara és fusta. També ferralla i esporga.


El Punt Verd també recull electrodomèstics i materials que necessiten un tractament especial, que són manipulats directament pel personal de la deixalleria.

Des de l'equip de govern, el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha fet una valoració molt positiva dels primers sis mesos de funcionament del Punt Verd de Can Magí i ha destacat que, per la seva ubicació, aquest equipament és molt més conegut i utilitzat que el de Can Calopa.

Joan Recasens

Tots els missatges que ens arriben diuen que està funcionant molt bé i que el servei és bo. És molt més utilitzat que Can Calopa, que està més lluny i és menys conegut.


Els responsables del Punt Verd de Can Magí recorden, d'altra banda, que els ciutadans poden adreçar-se a aquest equipament per demanar bosses per acumular l'esporga, que en cap cas s'ha d'abocar als contenidors de la via pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.