Una delegació santcugatenca participa al Congrés Internacional de Ciutats Educadores a Finlàndia


  • Comparteix:

Sant Cugat ha participat al Setè Congrés Internacional de Ciutats Educadores que s'ha celebrat a la localitat finlandesa de Tampere. L'Ajuntament ha participat activament en diferents apartats del Congrés, presentant dues experiències municipals sobre la creació de sistemes educatius.

El tema principal del congrés va ser "El futur de l'educació: el paper de la ciutat en un món globalitzat". L'objectiu era estudiar el paper, les oportunitats i la responsabilitat de la ciutat en l'àrea de l'educació.
Aquest congrés és un espai de trobada, debat i reflexió de les poblacions compromeses amb els principis de la Carta de Ciutats Educadores, com és el cas de Sant Cugat.

Des de Sant Cugat s'han exposat iniciatives per afavorir la psicomotricitat i l'expressió visual i plàstica en l'educació infantil i primària. A més, un representant de l'Ajuntament també va oferir una ponència sobre l'Educació i el treball.

Al congrés també s'ha tractat temes com els valors, aspectes ètics en l'educació, o aspectes com la Igualtat, desigualtat i marginació.

En total han participat unes 800 persones, amb prop de 30 representants de municipis de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.