Can Maristany acollirà un restaurant de la cadena de menjar ràpid Viena


  • Comparteix:

El local entrarà en funcionament a finals del 2006

El local entrarà en funcionament a finals del 2006

L'edifici de Can Maristany, situat a la plaça Lluís Millet, acollirà un restaurant de la cadena de menjar ràpid Viena. La companyia, que preveu obrir el local a finals del 2006, està pendent de rebre la llicència d'obres per començar els treballs d'adequació de Can Maristany.

La companyia Viena obrirà un restaurant de menjar ràpid a l'edifici de Can Maristany a finals de l'any vinent. La cadena iniciarà els treballs d'adequació del local, que compta amb més de 700 metres quadrats, quan rebi la llicència d'obres de l'Ajuntament.

El director general de Viena, Xavier Sánchez, explica per què han decidit instal·lar un restaurant a Can Maristany.

Xavier Sànchez

Viena ha escollit Can Maristany perquè és un edifici de rellevància de Sant Cugat i perquè es troba a un lloc adient.


El restaurant de menjar ràpid de Sant Cugat comptarà amb una plantilla de 40 treballadors amb contracte indefinit. L'obertura de l'establiment forma part de la campanya d'expansió de Viena arreu de Catalunya.

Xavier Sánchez remarca que la companyia no concedeix cap franquícia per controlar els seus productes i el servei dels seus treballadors.

Xavier Sànchez

No concedim franquícies. Fem els productes carnis i el pa que servim als nostres establiments. Volem controlar què i com servim.


La cadena de menjar ràpid, nascuda el 1969 al Vallès Occidental, disposa de 21 establiments arreu de Catalunya i Andorra, i compta amb una plantilla de més 1.000 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.