L'AMPA de L'Olivera denuncia que les obres del centre encara no han finalitzat


  • Comparteix:

Els treballs d'ampliació del centre havien d'estar acabats, després d'un primer endarreriment, a finals d'octubre

Els treballs d'ampliació del centre havien d'estar acabats, després d'un primer endarreriment, a finals d'octubre

L'AMPA de L'Olivera reclama a la Generalitat que acabi les obres del centre el 15 de novembre, després que no s'hagi complert el compromís de tenir-les per 31 d'octubre. L'associació també reclama una 'reunió urgent' amb l'Ajuntament i la Generalitat per tractar les dificultats d'accés a l'escola i el termini de finalització dels treballs d'adequació del centre.

En un document entregat a l'Ajuntament i la Generalitat, l'AMPA de L'Olivera assegura que està 'tipa' dels incompliments dels compromisos de finalització de les obres i de la manca de transport públic per arribar a l'escola. Per aquest motiu, l'associació exigeix a les dues administracions que garanteixin l'escolarització 'digna i segura' dels alumnes.

El president de l'AMPA, Jordi Reverter, reclama que les obres es facin bé i no a corre-cuita.

Jordi Reverter

Un cop començat el curs escolar, preferim que les obres del centre es facin bé a fer-les a corre-cuita i malament.


El document entregat a la Generalitat i a l'Ajuntament recull els greuges que, segons l'AMPA L'Olivera, ha patit el centre des de la seva posada en marxa.

Per la seva banda, la direcció de L'Olivera assegura que el departament d'Educació de la Generalitat contemplava que, a partir de l'1 de novembre, els operaris es dediquessin a feines per acabar d'adequar el centre. La directora de l'escola, Núria Garcia, assegura que no sap si les obres finalitzaran el 15 de novembre, però remarca que prefereix que es facin bé i no amb presses.

Núria Garcia

És cert que tenim moltes ganes que s'acabin les obres, però s'han de fer be´. Per ara, tenim el que necessiten els alumnes.


L'escola L'Olivera va entrar en funcionament el setembre de l'any passat i des d'aleshores s'ha trobat amb problemes com el despreniment d'algunes plaques del fals sostre. A data d'avui, estan pendents que acabin les obres de la segona fase del centre per acollir, en un futur, alumnes de tots els cursos d'educació infantil i primària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.