Unes 700 persones visiten la nova seu del CMSC en la segona jornada de portes obertes


  • Comparteix:

El rocòdrom, un dels més alts d'Europa, és un dels principals reclams de la visita

El rocòdrom, un dels més alts d'Europa, és un dels principals reclams de la visita

Més de 700 persones han visitat aquest cap de setmana la nova seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) en la segona jornada de portes obertes que celebra l'entitat des de la inauguració, al setembre. El Club s'ha volgut sumar a les activitats de la Festa de Tardor d'enguany i ha permès a tots els santcugatencs gaudir gratuïtament de les seves noves instal·lacions de la Rambla del Celler.

L'entitat excursionista ha volgut aprofitar la gran afluència de públic de la Festa de Tardor per convidar tots els ciutadans a visitar les instal·lacions de la nova seu de l'entitat, inaugurada el passat mes de setembre a la Rambla del Celler. El president del Club, Narcís Castanyer, ha justificat així la iniciativa i ha fet un balanç positiu de l'afluència de públic.

Narcís Castenyer

A les dates de inauguració molta gent no va entrar, i aquesta era una bona oportunitat per fer un dia de portes obertes. Entre el rocòdrom, l'exposició i la visita de la seu, han vingut entre 700 i 800 persones.


Els tres espais que més interès han despertat als visitants han estat, precisament, el Rocòdrom, que és un dels més alts d'Europa, les instal·lacions generals de la seu i l'exposició de fotografies 'Portes del Sud'.

Castanyer ha recordat que l'entitat està treballant en un nou projecte, anomenat 'Obrim Vies', que té com a principal objectiu dotar de formació tècnica i cultural específica a tots els integrants de les seccions del club.

Narcís Castenyer

A llarg termini vol ser una escola, un lloc de formació. Les seccions tenen necessitats de formació tècnica i cultural en diferents qüestions


Els treballs de formació tècnica aniran destinats, principalment, als monitors del club, a la secció d'esquí, a la de muntanya i a la d'escalada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.