Els taxistes tornaran a cobrar el peatge de tornada si van de Barcelona a Sant Cugat pels Túnels


  • Comparteix:

Les tarifes dels taxis metropolitans s'apujaran un 7% l'any vinent

Les tarifes dels taxis metropolitans s'apujaran un 7% l'any vinent

Les noves tarifes dels taxis metropolitans de Barcelona pujaran prop d'un 7% l'any vinent. La principal novetat és que els clients que es desplacin fins a Sant Cugat i decideixin utilitzar els Túnels de Vallvidrera hauran de tornar a pagar el peatge d'anada i també de tornada al taxista, tal i com es feia fa uns anys. Aquesta mesura forma part de la proposta de l'Institut Metropolità del Taxi, que encara està pendent de l'aprovació formal per part del consell d'administració de la mateixa entitat.

Abans de principis d'any, tothom qui agafi un taxi a Barcelona amb destí al Vallès i opti per utilitzar els Túnels de Vallvidrera haurà d'abonar el cost del peatge d'anada i tornada al taxista. Aquesta mesura, que ja s'aplicava fa uns anys, torna a proposar-se ara com una de les novetats en les tarifes del 2006. Es tracta d'una reivindicació antiga del col·lectiu de taxistes que pretén, segons els seus impulsors, harmonitzar les tarifes al conjunt de l'Àrea Metroplitana. Escoltem el gerent de l'Institut Metropolità del Taxi, Miquel Àngel Martín López.

Miquel Àngel Martín López

Fins ara només es cobrava l'anada en el cas que el client sol·licités anar per la via designada. Ara, per tal d'harmonitzar les tarifes interurbanes, es cobrarà l'anada i la tornada.


Utilitzar vies alternatives per accedir al Vallès, com la carretera de la Rabassada o la de la Roca, suposen, segons l'Institut Metropolità del Taxi, un cost similar però una inversió de temps molt més gran. Per això, des de l'entitat asseguren que pagar el peatge d'anada i tornada no suposa una sobrecàrrega per al client i, en canvi, comporta un estalvi de temps.

Des de l'Associació de Ràdio Taxi de Sant Cugat-Valldoreix han expressat el seu desig que aquesta mesura acabi amb els problemes que alguns taxistes posen a l'hora de portar un client a Sant Cugat. Escoltem José Manuel Gonzàlez, membre de l'associació.

José Manuel Gonzàlez

Esperem que s'arregli el tema que alguns taxistes no volen pujar a Sant Cugat perquè han de baixar buits i els suposa uns costos.


Des de l'Institut Metropolità del Taxi han confirmat la seva voluntat de buscar mesures alternatives junt amb la concessionària dels Túnels de Vallvidera per tal d'arribar a un acord que acontenti tant a usuaris com a taxistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.