El Teatre Auditori acull avui l'acte de lliurament de la 32ena. Edició dels Premis de la Fundació Caixa Sabadell


  • Comparteix:

Durant la vetllada es reconeixeran 102 projectes de caire social i cultural

Durant la vetllada es reconeixeran 102 projectes de caire social i cultural

El Teatre Auditori serà, aquest vespre, l'escenari de la 32ena edició dels Premis de la Fundació Caixa Sabadell, que enguany reconeixeran un total de 102 projectes de caire social, cultural i assistencial. L'acte comptarà amb la presència de la consellera de Benestar i Família, Anna Simó, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder i el president de Caixa Sabadell, Lluís Brunet. i estarà amenitzat per la companyia santcugatenca 'Color Dansa'.

Des de fa 32 anys, la Fundació Caixa Sabadell organitza aquests premis amb la voluntat de reconèixer la tasca d'aquelles entitats i associacions que es destaquen per la seva acció social i cultural. Enguany, s'han presentat 200 projectes, dels quals se'n premiaran 102.

Pel que fa a la dotació econòmica, aquest any és de 400.000 euros, que serviran per ajudar a les entitats i associacions premiades a tirar endavant els seus projectes. Així ho ha explicat el director-gerent de la Fundació Caixa Sabadell, Fermí Pons, que ha destacat que han donat una especial importància als projectes de caire social.

Fermí Pons

Globalment s'han presentat més de 200 premis. D'aquests 200 s'han premiat a 102 i hem posat especial èmfasi a 47 per la seva tasca social.


L'acte de lliurament començarà a les sis de la tarda amb una visita guiada al Monestir de Sant Cugat. A les vuit es farà el repartiment dels premis, en un acte que estarà presidit per la consellera de Benestar i Família, Anna Simó, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i el president de Caixa Sabadell, Lluís Brunet.

A més, la vetllada comptarà també amb una actuació de la companyia resident a Sant Cugat 'Color Dansa', que pujarà dalt de l'escenari el seu muntatge 'Mientes + k parpadeas'. Un espectacle que, segons Fermí Pons, s'ha escollit per la seva acció cultural i per la bona acollida que ha tingut tant a Catalunya com a l'estranger.

Fermí Pons

És un espectacle que ha tingut una bona acció cultural i una molt bona acollida no només a Catalunya sinó també fora. Sabent això hem pensat que era bo torna-ho a presentar a Sant Cugat.


La gala es tancarà a dos quarts de deu de la nit amb un còctel de cloenda al vestíbul del mateix equipament cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.