L'observatori del Deute en la Globalització debatrà les polítiques de l'OMC


  • Comparteix:

La Casa de Cultura acollirà el 19 de novembre un seminari

La Casa de Cultura acollirà el 19 de novembre un seminari

Analitzar críticament com afectaran les decisions de la propera cimera mundial de ministres de comerç és l'objectiu del seminari que organitzarà l'Observatori del Deute en la Globalització el proper 19 de novembre. La Casa de Cultura acollirà les explicacions de 5 ponents que en els seus respectius camps analitzaran les polítiques de l'Organització Mundial del Comerç.

El proper mes de desembre Hong Kong acollirà la cimera mundial de ministres de comerç per tal de tractar temes com la privatització dels sectors públics i el desequilibri comercial entre el Nord i el Sud.

Amb motiu de la trobada, l'Observatori del Deute en la Globalització ha preparat un seminari que el proper 19 de novembre presentarà a la Casa de Cultura les aportacions de diferents ponents respecte l'actuació de l'Organització Mundial del Comerç i les possibles decisions de la cimera de Hong Kong. El membre de l'Observatori Dani Gómez-Olivé explica més detalls de la jornada.

Dani Gómez-Olivé

L'objectiu és explicar al matí què és l'Organització Mundial del Comerç i a la tarda aprofundir en la reunió mundial del proper desembre.


Les inscripcions pel seminari 'OMC: solució o problema?' són gratuïtes i es poden realitzar a través del telèfon 93 785 13 18 o a través del correu electrònic formació@debtwatch.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.